Γραμμή Παραγωγής

CNC κυριαρχίας του Πεκίνου η Co. εξοπλισμού, ΕΠΕ είναι μια επιχείρηση υψηλής τεχνολογίας που ειδικεύεται στην έρευνα, την παραγωγή και τις πωλήσεις CNC των τεμνουσών μηχανών. Το 2010, εισήγαγε πλήρως τον τομέα της συγκόλλησης και της κοπής ρομπότ, και συγχρόνως, το πρόγραμμα «προσαρμοσμένων ειδικών μηχανών» προωθήθηκε πλήρως σύμφωνα με τις διαφορετικές ανάγκες πελατών.


Τώρα η επιχείρηση έχει διαμορφώσει το φορητό snr-KB, το snr-SK, τον ελαφρύ ατσάλινο σκελετό snr-QL, τον ατσάλινο σκελετό snr-LM, τον υπολογιστή γραφείου snr-TS, την snr-IP και άλλες προδιαγραφές προϊόντων. Συγχρόνως, CNC η επίπεδη τέμνουσα μηχανή λοξοτμήσεων, η ειδική επικεφαλής τέμνουσα μηχανή, η στρογγυλή CNC σωλήνων τέμνουσα μηχανή, η τετραγωνική CNC σωλήνων τέμνουσα μηχανή και άλλα προγράμματα έχουν γίνει επίσης τα κύρια προϊόντα της επιχείρησης. Ανέλαβε το πρόγραμμα μετασχηματισμού μηχανών συγκόλλησης δεσμών ηλεκτρονίων της αεροδιαστημικών επιστήμης και της βιομηχανικής ομάδας και το πρόγραμμα μηχανών έκχυσης τσιμέντου της ομάδας κατασκευής της Κίνας.


Από την καθιέρωσή της, η επιχείρηση έχει εμμείνει στο δρόμο της ειδίκευσης, έχει πολλούς μηχανικούς και τεχνικούς, και έχει καθιερώσει τις στενές συνεταιριστικές σχέσεις με πολλά εσωτερικά ερευνητικά όργανα για να βελτιώσει το τεχνικό επίπεδό της.


Κατά τη διάρκεια των ετών, η επιχείρησή μας έχει εστιάσει στους τομείς της κοπής φλογών και της κοπής πλάσματος, και απολαμβάνει μια καλή φήμη για την ποιότητα των προϊόντων στη βιομηχανία. Η επιχείρηση αξιοποιεί πλήρως των τεχνολογικές πλεονεκτημάτων και τη θέση βιομηχανίας της για να καινοτομήσει συνεχώς, και εξυπηρετεί την κοινωνία στο μέγιστο βαθμό με την καλές φήμη και την υποχρέωσή της.


Μπορούμε να παρέχουμε την υψηλής ποιότητας επαγγελματική pre-sale και μεταπώλησης υπηρεσία για την πλειοψηφία των χρηστών. Μέσω των αδιάλειπτων προσπαθειών μας, η επιχείρηση έχει εισαγάγει έναν μεγάλο αριθμό προηγμένου τέμνοντος εξοπλισμού για την εσωτερική μεταλλουργία, το σιδηρόδρομο, τη ναυπηγική, το αεροδιάστημα, την κατασκευή οχημάτων, τη συντήρηση και την υδρενέργεια νερού, το φαρμακευτικό είδος, το λέβητα και άλλες βιομηχανίες. Στο μέλλον, η επιχείρησή μας θα εμμείνει, θα στηριχθεί στην καλή επιχειρησιακή φήμη της επιχείρησης, ισχυρή οικονομική δύναμη, επαγγελματικές τεχνικές υπηρεσίες, θα συνεχίσει στη μεταφορά το επιχειρηματικό πνεύμα της συνεχούς καινοτομίας και της συνεχούς βελτίωσης, και θα παράσχει περισσότεροι και τις καλύτερες υπηρεσίες για περισσότερους πελάτες.

 

Η γραμμή παραγωγής και οι μηχανές μας:

Beijing Seigniory NC Equipment Co.Ltd γραμμή παραγωγής εργοστασίων 0

Beijing Seigniory NC Equipment Co.Ltd γραμμή παραγωγής εργοστασίων 1

Beijing Seigniory NC Equipment Co.Ltd γραμμή παραγωγής εργοστασίων 2

Beijing Seigniory NC Equipment Co.Ltd γραμμή παραγωγής εργοστασίων 3

Beijing Seigniory NC Equipment Co.Ltd γραμμή παραγωγής εργοστασίων 4