Beijing Seigniory NC Equipment Co.Ltd

Η υπόσχεσή μας παραμένει
Δώστε επιλογές κινητικότητας για τους πελάτες μας και τις ανάγκες τους
  • Κίνα Beijing Seigniory NC Equipment Co.Ltd Εταιρικό Προφίλ
  • Κίνα Beijing Seigniory NC Equipment Co.Ltd Εταιρικό Προφίλ
  • Κίνα Beijing Seigniory NC Equipment Co.Ltd Εταιρικό Προφίλ
  • Κίνα Beijing Seigniory NC Equipment Co.Ltd Εταιρικό Προφίλ
  • Κίνα Beijing Seigniory NC Equipment Co.Ltd Εταιρικό Προφίλ
  • Κίνα Beijing Seigniory NC Equipment Co.Ltd Εταιρικό Προφίλ
Στοιχεία Εταιρίας
Κύρια Αγορά: Βόρεια Αμερική, Νότια Αμερική, Δυτική Ευρώπη, Ανατολική Ευρώπη, Ανατολική Ασία, Νοτιοανατολική Ασία, Μέση Ανατολή, Αφρική, Ωκεανία, Σε όλο τον κόσμο
Είδος Επιχείρησης: Κατασκευαστής, Εξαγωγέας, Εταιρεία Εμπορίας, Πωλητής
Μάρκες: SNR
Αριθμός Υπαλλήλων: 5~15
Ετήσιες πωλήσεις: 500000-1000000
Ιδρύθηκε Έτος: 2008
Εξαγωγή pc: 70% - 80%
Εισαγωγή

Η Co. εξοπλισμού κυριαρχίας NC του Πεκίνου, ΕΠΕ είναι επαγγελματικοί manuafacturer και εξαγωγέας CNC της τέμνουσας μηχανής. ήμαστε σε αυτό το CNC που αρχειοθετείται για περισσότερο από 14 έτη. Τα κύρια προϊόντα μας περιλαμβάνουν φορητό CNC, τον ατσάλινο σκελετό CNC, CNC τον πίνακα πλάσματος για το φύλλο μετάλλων και τους σωλήνες χάλυβα.

 

Από το estabilsh της επιχείρησής μας, έχουμε κολλήσει στην πορεία της ειδίκευσης και είχαμε πολλά μέλη προσωπικού τεχνολογίας εφαρμοσμένης μηχανικής.

 

Οι μηχανές μας χρησιμοποιούνται ευρέως στην αυτοκίνητη κατασκευή, τη ναυπηγική, την κατασκευή ανεμιστήρων, τον εξοπλισμό μεταλλείας, την επεξεργασία χάλυβα, την κοπή διαφήμισης, το machiney, τα γεωργικά μηχανήματα και άλλη βιομηχανία κατασκευής μηχανημάτων.

 

Μέχρι στιγμής έχουμε εξαγάγει σε πολλές χώρες όπως τη Ρωσία, Γαλλία, UK, Περού, Μεξικό, ΗΠΑ, Νότια Αφρική, Αυστραλία, Ταϊλάνδη, Μαλαισία, Ινδία και ούτω καθεξής.

 

Η μηχανή παρουσιάζει

 

Κίνα Beijing Seigniory NC Equipment Co.Ltd Εταιρικό Προφίλ 0

 

Κίνα Beijing Seigniory NC Equipment Co.Ltd Εταιρικό Προφίλ 1

 

Κίνα Beijing Seigniory NC Equipment Co.Ltd Εταιρικό Προφίλ 2

 

Κίνα Beijing Seigniory NC Equipment Co.Ltd Εταιρικό Προφίλ 3

 

Πιστοποιητικά

 

Κίνα Beijing Seigniory NC Equipment Co.Ltd Εταιρικό Προφίλ 4

 

Κίνα Beijing Seigniory NC Equipment Co.Ltd Εταιρικό Προφίλ 5

 

Συσκευασία & ναυτιλία

 

Κίνα Beijing Seigniory NC Equipment Co.Ltd Εταιρικό Προφίλ 6Κίνα Beijing Seigniory NC Equipment Co.Ltd Εταιρικό Προφίλ 7Κίνα Beijing Seigniory NC Equipment Co.Ltd Εταιρικό Προφίλ 8

 

Κίνα Beijing Seigniory NC Equipment Co.Ltd Εταιρικό Προφίλ 9

 

 

 

Ιστορία
Κίνα Beijing Seigniory NC Equipment Co.Ltd Εταιρικό Προφίλ 0
 
το 2008, Co. εξοπλισμού κυριαρχίας NC του Πεκίνου, ΕΠΕ καθιερώθηκε. αρχίσαμε να παράγουμε όλα τα είδη φορητής CNC τέμνουσας μηχανής πλάσματος.
το 2011, που μπαίνουμε στην αγορά της ομοσπονδίας της Ρωσίας, παραγμένες οι προϊόντα ετήσια πωλήσεις μας είμαστε πάνω από 5 εκατομμύρια.
το 2012, αρχίζει να σχεδιάζει και να παράγει τον τύπο CNC ατσάλινων σκελετών που η τέμνουσα μηχανή λόγω επεκτείνεται των αγορών.
το 2012, η επιχείρησή μας πήρε το πιστοποιητικό CE από SGS, και ISO9001: πιστοποιητικό του 2008.
2014, αναπτυσσόμενος την ομάδα πωλήσεών μας για την παροχή των κατάλληλων προϊόντων μας σε περισσότερους πελάτες πέρα από τον κόσμο.
το 2016, αναπτυσσόμενος τους τύπους προϊόντων μας, και ήδη έχουμε όλο το είδος CNC τέμνουσας μηχανής για τους σωλήνες φύλλων μετάλλων και χάλυβα.
 
Υπηρεσία

Ελεύθερη Pre-Sales διαβούλευση

 

 

Προσφορά κυριαρχίας NC του Πεκίνου 12 γρήγορη pre-sales ωρών απάντηση και ελεύθερη διαβούλευση. Οποιοδήποτε είδος τεχνικής υποστήριξης είναι διαθέσιμο για τους χρήστες. Προσφέρουμε την υπηρεσία προσαρμογής για όλους τους διανομείς.

 
 
Υπηρεσία μεταπωλήσεων
 

Ελεύθερη επισκευή εγγύησης: παρέχουμε τα ελεύθερα ανταλλακτικά κατά τη διάρκεια της περιόδου ποιοτικής εξουσιοδότησης και της λογικής δαπάνης για τα ανταλλακτικά και τη διατήρηση της υπηρεσίας μετά από την περίοδο ποιοτικής εξουσιοδότησης. Δεν θα απαλλάξουμε ποτέ τις ευθύνες μας κύριες στις προϊόν ατέλειες.

 

Αποκριμένος χρόνος: επάνω στη λήψη της ανακοίνωσης του χρήστη, εξασφαλίζουμε ότι θα απαντήσουμε μέσα σε 24 ώρες.
 
Ελεύθερη τεχνική κατάρτιση στο εργοστάσιό μας: η περιεκτική και κανονιστική κατάρτιση τεχνολογίας στο εργοστάσιό μας είναι διαθέσιμη δωρεάν στους πελάτες από το τεχνικό προσωπικό μας για να εξασφαλίσει ότι είναι ειδικευμένοι σε κανονικές διαδικασίες του υλικού και του λογισμικού των προϊόντων και είναι σε θέση να υπολογίσουν και να λύσουν τα μικρά προβλήματα.
 
Τηλεφωνική υπηρεσία: παρέχουμε τη χρονική ελεύθερη τεχνική υποστήριξη ζωής με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο και το τηλέφωνο.
 
Βελτίωση λογισμικού: ισόβια υπηρεσία βελτίωσης λογισμικού
 

 

Εάν ενδιαφέρεστε για CNC μας την τέμνουσα μηχανή φλογών πλάσματος για το μέταλλο, παρακαλώ μην διστάστε να μας έρθετε σε επαφή με! Χαιρετίζουμε τις έρευνές σας στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο μας: το summer@snrnc.com, και ανυπομονεί να συνεργαστεί με σας!
Κίνα Beijing Seigniory NC Equipment Co.Ltd Εταιρικό Προφίλ 0
Η ομάδα μας

Από την καθιέρωση του κυριαρχίας NC του Πεκίνου, η επιχείρηση έχει εμμείνει στο δρόμο της ειδίκευσης, ήταν κατάλληλη ιδιαίτερα την επαγγελματική ομάδα, έχουμε τους επαγγελματικούς τεχνικούς και την ομάδα πωλήσεων, και έχουμε καθιερώσει τις στενές συνεταιριστικές σχέσεις με πολλά εσωτερικά ερευνητικά όργανα για να βελτιώσουμε το τεχνικό επίπεδό της.

 

Κίνα Beijing Seigniory NC Equipment Co.Ltd Εταιρικό Προφίλ 0